Feel Good Expert: De optimale uitstraling

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2016

De optimale uitstraling

Professionals, teams en bedrijven/organisaties die zich met hun persoonlijke uitstraling willen onderscheiden, doen er goed aan om hun kleding, imago en omgangsvormen eens onder de loep te nemen. Marie-José Korsten, eigenaar van Feel Good Expert, weet precies hoe je het maximale uit je uitstraling en communicatie haalt.

Marie-José biedt een totaalconcept waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Zij beschikt over de nodige opleidingen en heeft veel ervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Als expert is zij een sparring-partner in haar vakgebied. Alle vraagstukken over personal styling dienen één doel: de bewuste en optimale uitstraling van de klant. Dat begint met een goede outfit, die bij de persoon en gelegenheid past. Samen met de klant kijkt zij naar pasvorm, stijl en kleur. Desgewenst kan zij ingezet worden om de kledingkast te ordenen en/of als personal shopper.

Feel Good Expert heeft een eigen tassenmerk, Feel Good Exclusives, met onder andere een businessline. Indien gewenst kan deze aangepast worden aan de huisstijl van het bedrijf. Gebruikmakend van ecologische en duurzame materialen neemt dit merk haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het gaat om eigen ontwerpen gemaakt van kurk en leer.

Naast individueel kledingadvies, trainingen en workshops biedt Marie-José ook adviezen op het gebied van bedrijfskleding. In veel gevallen betreft het een maatwerktraject samengesteld in overleg met de klant. Dit kan ook betekenen dat medewerkers en collega's hun eigen kleding mogen dragen, zolang deze maar aansluit bij de bedrijfsfilosofie. Doelstellingen worden door optimale bedrijfspresentatie eerder bereikt. Of zoals een cursist het verwoordde: "Als je er goed uit ziet, voel je je goed. Je straalt dat uit. Het komt de werksfeer en de resultaten ten goede."

Wilt u weten wat dit voor u betekent? Bel of mail Marie-José op 06-22405115 of marie-jose@feelgoodexpert.nlwww.feelgoodexpert.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by