Nieuws

18-03-2024 08:47

Check de nieuwste editie van Noord-Limburg Business online!Onze nieuwste editie is uit
! Hierin vind je onder andere:

-de coverstory over Groene Economie Limburg. De focus van deze onafhankelijke stichting ligt bij energietransitie. Een zeer actueel onderwerp gezien de aansluitproblemen voor steeds meer bedrijven als gevolg van de netcongestie en de hoge energieprijzen. "Nu bedrijven zich steeds meer bewust worden dat energie geen vanzelfsprekendheid meer is, merken ze ook dat juist de overstap naar duurzame energie nieuwe kansen biedt", aldus directeur Michel van Lieshout.

-alles over de nieuwste trends op het gebied van social media en hoe je Instagram en LinkedIn het beste zakelijk kunt inzetten.

-de lifestyle rubriek De Stijl Van, waarvoor de Fashion Guides van Jansen-Noy drie outfits samenstellen voor een ondernemer uit de regio. Ditmaal is Remy de Wild van 6P Partners aan de beurt.

-de uitgebreide Women & Business Special waarin vrouwelijk ondernemerschap en leiderschap centraal staat. Lees met interview met Lidy Rutten (Ondernemend Venlo) en Ine Camps (Camps & Camps), het interview over vrouwelijk leiderschap (en hoe je als vrouw op authentieke wijze het spel in het bedrijfsleven mee kunt spelen), het artikel over genderdiversiteit in de (sub)top van bedrijven en instituten en het artikel over inclusiviteit en gelijkheid binnen de Europese technologiesector.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de complete editie online.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by