Auto Arena

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2007

| oktober 2007 | Auto’s | nieuwbouw |

Het bedrijf is officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens voor Noord- Midden Limburg en aangrenzende gebieden. AutoArena staat voor persoonlijke aandacht, deskundigheid en een goede service en kwaliteit. De vestiging in Venray verhuist medio 2008 naar een nieuwe locatie op bedrijventerrein Keizersveld, waar ze als onderdeel van de autoboulevard de klant optimaal van dienst kan zijn.

“Hoge kwaliteit is één van de belangrijke kenmerken van AutoArena”, zo legt directeur Roel Clevers uit. De kwaliteit van het aanbod nieuwe en gebruikte auto´s, maar ook de kwaliteit van de service en dienstverlening. “Met concurrerende prijzen, uitgebreide kennis en persoonlijke aandacht zetten we altijd in op langdurige relaties met onze klanten. Dat onze klanten dat waarderen blijkt uit het feit dat wij zeer hoog scoren op het gebied van klanttevredenheid; daarmee behoren we tot de top van Nederland. Dat is het resultaat van een jarenlange investering in goed personeel, mensen met ook een passie voor auto’s.”

Het Venrayse bedrijf, met circa twintig medewerkers, verhuist volgend jaar naar bedrijventerrein Keizersveld. Roel Clevers maakt de reden hiervoor duidelijk. “Momenteel zijn we in Venray nog gevestigd aan de Leunseweg. We zijn er in geslaagd een perceel te kopen in het hart van Keizersveld, uitstekend bereikbaar, waar we een pand met een frisse uitstraling en ruime parkeermogelijkheid gaan bouwen. Bovendien zijn daar ook een groot aantal andere autobedrijven gevestigd, zodat we deze autoboulevard nu completeren.”

Het nieuwe pand, waarvan de bouw waarschijnlijk in november 2007 start, krijgt een moderne en transparante uitstraling. Er zal veelvuldig gebruik worden gemaakt van glas, lichte materialen en lichte kleuren. Roel Clevers: “In het pand kunnen we alles op het gebied van automobiliteit bieden, met meer het accent op leasing en verhuur en meer aandacht voor de occasions.” Clevers verwacht dat het nieuwe bedrijfspand in de zomer van volgend jaar zal worden opgeleverd. “Dan zijn we ruim veertig jaar actief in Venray. Dat onderstreept nog maar eens het regionale karakter van AutoArena Groep.”

AutoArena. in goede handen.

www,autoarena.nl

AutoArena Venray volgend jaar naar Keizersveld

Complete automobiliteit, dat is waar AutoArena Groep voor staat. Het bedrijf met 150 medewerkers heeft vestigingen in Venlo, Venray, Panningen en Boxmeer. Met AutoArena, Arena BedrijfswagenCenter, ArenaLease, ArenaRent en de schadeherstelbedrijven speelt men volledig in op de wensen van zowel de zakelijke als de particuliere klant.

| BUSINESS | noord limburg | |

delen:
Algemene voorwaarden