UTS

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2008

| november 2008 | UTS |

Met het uitgebreide netwerk van 33 locaties in Nederland, is UTS altijd dichtbij. Het doel is om daar te zijn waar de activiteiten van de opdrachtgevers plaatsvinden. De kostenbesparing en voordelen die hieruit voortvloeien heeft de opdrachtgever al snel verdiend.

UTS onderscheidt zich van andere dienstverleners door haar Unieke Totaal Service, professionele dienstverlening die veel verder gaat dan verhuizen en zich richt op alle facilitaire facetten rondom het verhuisproces. De coördinatie van het integrale verhuisproces gebeurt vanuit één punt, vanaf het idee en het advies tot aan de realisatie. De integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek, dat is UTS.

Ook de uitvoeringsgarantie die UTS haar opdrachtgevers geeft is uniek. Als enige landelijke verhuisorganisatie kan zij deze flexibiliteit ook echt waar maken door het aantal medewerkers dat vast in dienst is. Zo klein of zo groot, u hoeft zich nooit zorgen te maken over uw bedrijfscontinuïteit.

De activiteiten die UTS als hoofddiensten aanbiedt zijn Facility Management, projectverhuizingen, particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen, archief- en databeheer en opslag.

De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u een Facility Manager laten detacheren, via de centrale service desk uw onroerend goed of gebouwen landelijk laten onderhouden door de Handyman Service, ICT Movements de verhuizing laten verzorgen van de servers, vloerbedekking regelen, uw opslag bekijken vanachter uw PC via het opslagbeheersysteem, uw voorraad laten beheren in een speciale MAM ruimte. Het is te veel om zo even op te noemen.

De kracht van UTS zijn haar professionele en gemotiveerde medewerkers. Zij maken het verschil! Om de kwaliteit en het uitstekende niveau van dienstverlening te garanderen heeft UTS haar eigen opleidingcentrum. Hier worden medewerkers opgeleid met een gespecialiseerd trainingsprogramma. Hierdoor kunt u rekenen op proactieve vakmensen die meedenken en net die stap extra zetten die nodig is om een goed gevoel waar te maken.

CO2 NEUTRAAL VERHUIZEN

UTS verhuist als eerste verhuisorganisatie in Nederland CO2 NEUTRAAL Zij neemt hier een voortrekkersrol in omdat de organisatie veel waarde hecht aan de toekomst van de nieuwe generaties en de omgeving waarin zij leven en werken.

De pijlers van het beleid zijn gericht op duurzaam ondernemen. Veilig en milieuverantwoord werken dragen alle UTS medewerkers op het hart mee, want verbeteren begint bij jezelf. Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, verhuiswagens die rijden op biogas, participeren in initiatieven om mensen wereldwijd te helpen op de plaatsen waar ze het nodig hebben, ondernemen is ten slotte veel meer dan alleen winst maken.Het hoofdkantoor van UTS is gevestigd in Den Haag en is partner van UTS Unigroup Worldwide, een uitgebreid netwerk van UTS vestigingen over de hele wereld.

Verhuizen zonder stress doet u met UTS

Een bekend fenomeen in vele gebouwen en op de Nederlandse wegen is UTS. Als toonaangevende landelijke verhuisorganisatie en marktleider op de Nederlandse verhuismarkt, zet UTS al ruim 18 jaar de toon op het gebied van innovatieve concepten, flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen.

| BUSINESS | noord limburg | |

delen:
Algemene voorwaarden