Nieuws

21-03-2024 09:18

Gezocht: kandidaten voor onze lifestyle rubriek De Stijl Van

Vind je dat je kledingstijl niet past bij hetgeen dat je als ondernemer wilt uitstralen, maar trek je onbewust wel altijd dezelfde kledingstukken uit het rek? Vind je een bepaalde stijl of print wel leuk maar durf je je er niet aan te wagen? Onze lifestylerubriek De Stijl Van gaat voor jou op zoek naar een vernieuwde stijl die echt bij jou past!

Wat houdt het in
Voor de rubriek De Stijl Van gaan de Fashion Guides van Jansen-Noy op zoek naar drie mooie outfits. Er vindt eerst een intakegesprek in de winkel in Sevenum plaats, waarbij de Fashion Guides kijken welke kleuren en stijlen bij jou passen. Vervolgens wordt er een fotoshoot ingepland en word je in de outfits gefotografeerd. Hoofdredacteur Sofie Fest stelt tijdens deze shoot vragen stellen over wat je normaal gesproken draagt en wat je van de uitgekozen setjes vindt. Het interview wordt samen met de foto's in onze rubriek geplaatst.

Deze rubriek van Noord-Limburg Business heeft al heel wat ondernemers en managers mogen kleden, waaronder Anouk Hendrikx AfonsoRon CoenenPeggy LeursFrank HuizenaarIrmgard Winia-Michon, Julian HendriksLiesbeth Litjens en Xander van de Kamp.

Aanmelden
Ook een keer meedoen? Stuur een e-mail naar hoofdredacteur Sofie Fest.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by