Van der Horst Taxateurs: Weten wat uw vastgoed waard is?

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2023Van der Horst Taxateurs is al meer dan 25 jaar een gerenommeerd kantoor dat gespecialiseerd is in het taxeren van onroerend goed in de regio Noord-Limburg.


Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en zijn volledig gecertificeerd (zowel NRVT, REV, RICS, TMI als NWWI), zodat u er zeker van kunt zijn dat u een be-trouwbare, bruikbare en accurate taxatie ontvangt. Wij hanteren een professionele werkwijze om de waarde van uw vastgoed zo nauwkeurig mogelijk te bepalen.

Maatwerk

Van der Horst Taxateurs begrijpt dat elke situatie uniek is en biedt daarom maatwerkoplossingen. Of u nu een taxatie nodig heeft voor financiering, de interne boekhouding, een aankoopbeslissing of een overdracht aan derden; wij zorgen ervoor dat het taxatierapport voldoet aan de geldende regelgeving. Wij taxeren onder andere beleggingswoningen, kantoorgebouwen, winkels, bedrijfsruimten, distributiecentra, recreatieobjecten, exploitatie gebonden vastgoed, bijzondere openbare gebouwen (zoals kerken, scholen, ziekenhuizen en parkeergarages), monumentale panden zoals kloosters en kastelen, bouwterreinen en nieuwbouwontwikkelingen.

Objectief en realistisch

"Het voortdurend blijven monitoren van de markt legt de basis voor de door ons gebruikte rekenmodellen, die wij voor u vertalen in duidelijke rapporten. Wij staan steeds garant voor een objectief en realistisch waardeoordeel", zegt Maarten van der Horst. "Er blijft een continue vraag naar taxaties", zegt Stef Brinkmans, al ruim twintig jaar één van de gedreven taxateurs van Van der Horst Taxateurs. "Men wil weten wat de waardeontwikkeling is nu de rente is gestegen, de regels in box 3 van het belastingstelsel worden gewijzigd en de overheid bezig is met verdere regulering van de huursector."

"In de afgelopen jaren heeft de vastgoedmarkt zich zeer positief ontwikkeld, hetgeen betekende dat de markt tevreden was met lage rendementseisen", zegt Britt Caelers. "Maar de veranderende situatie zet de ondernemers, en dus ook de bedrijfsmakelaardij, wel voor uitdagingen. Uitdagingen bieden ook kansen, want door de ontwikkelingen in de regio goed te volgen en door een uitgebreid netwerk te onderhouden, waarbinnen beslissers en eindgebruikers vaak persoonlijk bekend zijn, kunnen wij in vrijwel alle gevallen hierop goed anticiperen."Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Het klimaatverdrag van Parijs is hier leidend in. In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland energieneutraal zijn. In 2030 moet zelfs een CO2-reductie van 49% ten opzichte van 1990 zijn behaald. Het haalbaar, betaalbaar en financierbaar maken van het verduurzamen van vastgoed is inzichtelijk te maken. "Ook bij het taxeren is duurzaamheid inmiddels een steeds belangrijker wordend onderwerp in het rapport", zegt Vienna Wolters. "Het is een onderwerp dat tegenwoordig verder gaat dan het benoemen van het energielabel. In taxaties wordt steeds meer aandacht besteed aan de energetische prestaties van een gebouw, klimaatrisico's en verbetervoorstellen om een gebouw duurzamer en daarmee toekomstbestendiger te maken. Steeds vaker komen we hierbij ESG rapportages tegen."

Duurzaamheid is van toegevoegde waarde op uw object. Onze taxateurs laten duurzaamheid daarom altijd meewegen in de taxatie. Ook voor andere gebruikers is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Denk hierbij aan banken, (project)ontwikkelaars, beleggers en huurders. Door duurzaamheid een steeds prominentere rol te geven in onze rapportages, wordt het voor u als eigenaar veel inzichtelijker wat de invloed is van duurzaam-heid op uw object. Een duurzaam gebouw is couranter en heeft in de regel een hoger prijsniveau.

Transparantie

Van der Horst Taxateurs hecht veel waarde aan klanttevredenheid en transparantie. "Wij communiceren duidelijk en openlijk met onze klanten over het taxatieproces en de kosten", zegt Vienna Wolters. "Onze tarieven zijn zeer concurrerend en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteit-verhouding te bieden."

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele taxateur voor uw vastgoed, dan bent u bij Van der Horst Taxateurs aan het juiste adres. info@vanderhorsttaxateurs.nl" rel="nofollow" target="_blank">Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar!

www.vanderhorsttaxateurs.nl
???????

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by