Voorbereidingen Venray Big Business in volle gang

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2023


Ook dit jaar vindt Venray Big Business plaats in de Venrayse schouwburg

Waar veel mkb-bedrijven doorgaans in de zomer rustigere tijden beleven, staat de zomerperiode bij beursorganisator Omzetters in het teken van de voorbereidingen op Venray Big Business. Dit beursconcept beleeft op 21 september zijn derde editie. Locatie is opnieuw de Venrayse schouwburg.


We spreken met een ontspannen Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters. "We zijn op dit moment bezig met de laatste plekken en dan zal de beursvloer voor het derde jaar op rij helemaal gevuld zijn, iets waar we uiteraard erg blij mee zijn. De komende maanden gaan we de puntjes op de i zetten voor wat betreft marketing, routing en natuurlijk de verdere inhoudelijke invulling van het event; hoe kunnen we onze bezoekers de beste ervaring bieden?"

Aftrap

Voor de standhouders start Venray Big Business niet op 21 september. "We starten onze beurzen altijd met een kick-off bijeenkomst. Dit doen we dit jaar op 5 september. Op de sfeervolle locatie 'de Kei' in het pittoreske Geijsteren ontvangen we de exposanten voor een avond die in het teken staat van voorbereiding op de beurs, maar zeker ook van kennis maken én kennis vergaren."

Omdat de onderlinge netwerkcomponent tussen de exposanten erg belangrijk is, heeft Hoelen ook een 'afterparty' in het leven geroepen. "Enkele weken na de beurs organiseren we nóg een event enkel voor de standhouders. Met de afterparty, ook weer op een andere locatie, maken we het drieluik 'kick-off beursdag afterparty' compleet en kunnen exposanten nog een avond samen komen om met elkaar te netwerken."


De kick-off van Venray Big Business wordt georganiseerd bij de Kei in Geijsteren


Beursdag

Het hoogtepunt is natuurlijk de beursdag zelf, dit jaar dus op 21 september, wanneer ondernemend Noord-Limburg van harte welkom is in Schouwburg Venray. Omzetters organiseert het zelf ontwikkelde beursconcept inmiddels in drie regio's en in het voorjaar van 2024 kom daar een vierde bij. "Deze regionale, kleinschalige netwerkbeurzen, die georganiseerd woorden op 'niet standaard beurslocaties', slaan ook bij de (potentiële) bezoekers goed aan. Je kunt je als bezoeker over vele ontwikkelingen binnen het regionale ondernemerschap bij laten praten en op een laagdrempelige manier kennis maken en connecten. En je bent flexibel; we zien bezoekers die van begin tot het einde komen en ook het randprogramma bijwonen of juist bezoekers die heel gericht op zoek zijn naar bijvoorbeeld een relatiegeschenk en snel de juiste standhouder opzoeken."

Programma

In de volgende Noord-Limburg Business vind je alles over de derde editie van Venray Big Business; het programma, de deelnemerslijst en de laatste actualitei-ten. Ook tijdens de aanstaande editie is Noord-Limburg Business namelijk officieel mediapartner van het evenement.

Tickets

Venray Big Business is kosteloos te bezoeken. Je dient wel in het bezit te zijn van een entreeticket. Vanaf eind juli zijn deze aan te vragen. Meer informatie vind je op venraybigbusiness.nl.

 

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by